Fredrikas häst o hund blogg

Fredrikas häst o hund blogg

Roljans

Tillbaka till Roljans.se

(Öppnas i nytt fönster)

1.a Advent

HästarPosted by roljans Sun, November 27, 2011 15:37:10

Idag är det första advent och ute är det grått och trist. Regn och rusk. Som tur är har man hunnit med både hästar och hundar så nu kan man bara njuta av att vara inne. Var tidigare idag iväg och tränade dressyr med Mackan och det gick så himla bra. Vi tränade slutor och öppna. Mycket lösgörande. Han jobbar nu med mycket mer bakbensteknik och det känns verkligen att det har hänt nått här i höst. Känner också att jag har fått bättre sits och kan rama in honom så pass bra nu. Ja helt enkelt är jag så nöjd med min Mackan. Vi red igenom LA:3 an som jag inte ridit på över ett år och den satt. smiley

Wenezuela då?? jo hon har nu i en månad bara gått på uteritt lite arbetspass i paddocken och hoppträning. På onsdag åker vi iväg igen för att hoppa och efter det så kommer hon att få vila december ut. Det tror jag kommer göra henne gott. Så tar vi nya tag 2012.

Nu laddar vi inför julen här hemma är det mycket som ska fixas, men jag tror iallafall att vi hunnit med att förbereda vår trädgård och utemiljö om det nu skulle komma snö. Peter har även satt i värmeslingor i vattenledningarna ut till stallet så i år hoppas vi att vi slipper konka vatten i hinkar. Har också köpt in en ny ljusslinga som vi satt upp vid stallet, så nu lyser det så fint i mörkret. Mysigt!