Fredrikas häst o hund blogg

Fredrikas häst o hund blogg

Roljans

Tillbaka till Roljans.se

(Öppnas i nytt fönster)

Tiden går....

Det övriga livetPosted by roljans Thu, February 23, 2012 21:05:25

Tiden går fort när man har roligt...

Ja nästan iallafall, här i Västrakulla fortsätter livet som vanligt. Mocka, städa, träna, jobba, promenera och givetvis så som alltid när det blir kallt så konkar vi vatten. Men nu finns det hopp med vackert väder att vattnet tinar. Kliar nästan i fingrarna nu när snön smälter, jag vill ut i trädgårn och rensa, kratta och sopa. Och framförallt få bort allt hö som samlats längs grusgången.

Tränar för fullt med Mackan, nästa helg är han anmäld till två klasser i Nybro LB.2 och LA.3. Var i ridhuset idag och tränade igenom programmet LA.3 och ja det gick bra. Mackan är väldigt mjuk och fin och har sån energi i sin gång helt underbart. Wenezuela är också igång efter rätt lång vila, men det verkar som att hon behövde detta då hon är mycket fin att rida nu, hon stessar och ligger inte på längre utan lyssnar till mig och mina hjälper. Hoppas hoppas nu att detta ska gå vägen nu så att vi kan komma ut och tävla lite nu till våren.

Linus kurs inne på travet började i tisdags så nu är även Tji Nix igång, Loke har vi valt att ta ur travet och bara satsa på Tji Nix. Istället så rider, kör och pysslar Ebba med Loke. Ebba har i vinter fått prova på att tolka efter Loke med snowracern, detta gick super bra. Det är ju så när hon ser storebror göra saker då vill hon med testa.