Fredrikas häst o hund blogg

Fredrikas häst o hund blogg

Roljans

Tillbaka till Roljans.se

(Öppnas i nytt fönster)

Augusti

HästarPosted by roljans Fri, August 31, 2012 09:15:49

Då min blogg har strulat lite på sistone så har jag inte kunnat skriva eller lägga upp bilder men nu funkar det igen. Så här kommer en liten rapport om hästeriet. Mackan har nu flyttat till Stockholm han gick kvar här till den 15 augusti. Den var en tung dag den dagen han åkte. Men han har fått det bra hos sin nya ägare och får stå på en fin anläggning i Kungsängen. Längre fram här på höstkanten tänkte jag att jag skulle åka upp och hälsa på honom, men även då passa på att besöka eller se Red Hot Chili, Rudolf som står på den beridna högvakten.

Tävlat har jag också hunnit med en del Wenezuela går bättre och bättre och vi har faktiskt lyckats ta en placering. Det var på Udden den 19 augusti i en LB.2 med 66.33 % och det blev en tredjeplacering. Så nu så har även Wenezuela en fin plakett på sin boxfront. I helgen så var vi på Kbf och tävlade LB.2 och LB.3 gick jättebra där också med resultat på 61 och 60%.

Ja det verkar som att det lossnat lite och hon visar mindre stress och panik ja nästan inget alls. Så bara det är en vinst för oss. Nästa tävling blir den 9 september då är det andra omg. i div 2. Tredje omg ja då ska hon få debutera i LA det blir den 30 sep. Så nu blir det att träna halter, övergångar och skänkelvikningar.

Imorgon bär det av till Tingsryd då är det Linus som ska tävla Tji Nix, de startar två lopp. Denna sommaren har Tji Nix tagit flera placeringar och sprungit in lite kosing också, detta fick bli bidrag till en ny sulky.

Nedanför en bild från Udden, prisutdelning med Wenezuela som står längst till höger.