Fredrikas häst o hund blogg

Fredrikas häst o hund blogg

Roljans

Tillbaka till Roljans.se

(Öppnas i nytt fönster)

GOD JUL

Det övriga livetPosted by roljans Sun, December 21, 2014 21:02:55

Oj oj vad tiden går, det har hänt så mycket i vårt liv det senaste året att jag alldeles glömt bort denna sidan.

Under året som gått så har vi flyttat in till stan. Hästar har sålts och kvar har vi nu bara Roljan's Wenezuela och Tji Nix. De står nu uppstallade på Nybro ridklubb och vi trivs som fisken i havet smiley Wenezuela tränas nu inför msv dressyr och det känns så himla kul. Hade väl aldrig trott att jag skulle kunna starta i det, jag som för många år sen inte hade en aning hur man gjorde för att rida en häst på tygel och i form. Jag som var mer en skogsmulle ryttare och älskade att brassa på över ängar och fält. Hoppa ja det gjorde jag ju, tänk som jag svor när jag skulle rida min första klubbdressyr, jag kunde ju inte rida i den där dressyrsadeln, tacka vet jag min hoppsadeln. Men en vändning har skett och jag älskar dressyren och utmaningen med min fina pålle. Tji Nix har ju nu blivit en ridponny och vi har lagt allt trav åt sidan.

Vi har också avvecklat vår avelsverksamhet med hundarna, deras enda syfte är att vara familje hundar. Stadsprmenader, gos och mys pys ja det är det de lever för.

Vi renoverar och pysslar om vårt nya hus och även här trivs vi. Inte bara vi utan hundarna, kaninen och vår lilla stallkatt som mer och mer blir en soffkatt.

Vill passa på att önska er alla en god jul och gott nytt år.