Fredrikas häst o hund blogg

Fredrikas häst o hund blogg

Roljans

Tillbaka till Roljans.se

(Öppnas i nytt fönster)

En dag med både glädje och sorg

Det övriga livetPosted by roljans Tue, June 25, 2013 20:43:07

Ja idag har det verkligen varit full rulle i Västrakulla. 30 barn och personal från fritids på Fagerslättskolan har idag varit på besök. Dagen bjöd på ponnyridning, hundpromenad, hundgos, poolbad och massa lek och stoj. Loke och Tji Nix fanns sig väl med att ha alla barn runt om sig när de blev borstade och ridna, matte så stolt över sina små ponnysar. Och inte tala om vad vovvarna njöt av att bli klappade och gosade i mängder.

På eftermiddagen hade jag veterinären här Zucchini skulle vaccineras, Amadeuz skulle få ett sår behandlat. Passade även på att gå igen om Tji Nix med lite akupunktur. På torsdag kommer han tillbaka då Wenezuela ska få sig en genomgång.

Det tråkiga kommer jag till nu då vår lilla Simba idag har fått somna in. Han blev 14 år och fem månader. Men jag får tänka på att han fick somna in med värdighet och nu återförrenas han med sin älskade matte uppe i himlen.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.