Fredrikas häst o hund blogg

Fredrikas häst o hund blogg

Roljans

Tillbaka till Roljans.se

(Öppnas i nytt fönster)

röjning

Det övriga livetPosted by roljans Sat, June 29, 2013 10:46:41

Denna vecka som har varit så har Ebba och Peter varit iväg och semestrat vid farmor och farfars husvagn. Det är då som jag har passat på att röja runt här i huset, sadelkammaren och vårt loft över garaget. Massa prylar hittar man, har nu kommit på att vi har nog lite väl mycket av allt så nu i sommar, kommer jag att fixa en loppis här hemma, frågan är bara när men troligtvis inom det snaraste. Ska bara röja och plocka lite till.

I dag bär det av in till travet, Tji Nix ska få komma in och springa lite på slingan där. Det blir ingen snabbkörning utan bara för att kolla upp hur han springer.

I torsdags så var veterinären ute och behandlade Wenezuela. Hon visade spänningar främst i sin höger sida, nacke och bakparti. Så där har vi nog anledningen till att jag känt att hennes galopp blivit sämre plus att hon börjat springa på dubbla spår. Tydligen är det ett tecken på att nått är fel. Men hon svarade bra på behandlingen, när allt var klart så var hon som en "disktrasa" i kroppen hihi. Ja väldig skillnad mjuk och fin och avslappnad. Spännande är det att se förvandlingen. Hon går ju på vila och skulle vila 4 dagar nu efter detta så på tisdag ska jag börja skritta henna, då har hon fått vila lite mer än två veckor.

I eftermiddag kommer också Peter och Ebba hem och då var hon så sugen på att ut och köra med Loke, så det får bli en sväng med honom också i skogen.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.