Fredrikas häst o hund blogg

Fredrikas häst o hund blogg

Roljans

Tillbaka till Roljans.se

(Öppnas i nytt fönster)

så länge sen sist

Det övriga livetPosted by roljans Mon, May 09, 2016 10:25:24

Nu var det så länge sen jag skrev här, anledningen är att jag har haft så fullt upp med hus, renovering, hästar, hundar, jobbet ja livet helt enkelt plus lite datorproblem.....

Men livet som sagt rullar vidare mina fina hästar de jag har kvar Wenezuela Och Tji Nix mår bra. Wenezuelas utveckling har gått framåt och i år ser jag verkligen fram emot att ut och tävla henne, utbildningsnivån är i nuläge Msv.C.

Ebba rider som aldrig förr och hon älskar verkligen livet med häst och sin lille Tji Nix. De utvecklas snabbt tillsammans nu.

Vovvarna, katten Lisa och kaninen Elliott mår alldeles utmärkt de också fast de börjar ju bli gamla och det märks.Bjuder på en bild på Ebba och Tji Nix då de red sin andra blåbärshoppning och lyckades få en rosett, stolt var hon då och föresten inte bara Ebba mamma och pappa också.

Kan också tillägga att hemsidan Roljans.se har vi stora problem med, det går tyvärr inte att uppdatera den i nuläget, alternativet är att vi inte kommer ha kvar den efter årsskiftet. Men vill ändå tacka er som på något sett följt eller besökt hemsida/blogg under alla år. Tills vi hörs synes igen kram till er allasmiley

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.